Over HTR-WERKT

We zijn begonnen met een passie voor mensen en een hart voor ondernemen. Deze combinatie is het fundament voor htr-werkt… en óf het werkt! Wij, Roberto en Toni, kennen elkaar door en door en hebben een persoonlijke band met onze vakmensen en onze opdrachtgevers. Dankzij deze persoonlijke connecties weten we precies welke experts wij kunnen verbinden aan bedrijven. Elke match is uniek en daar ligt onze kracht. Wij beschikken over een breed aantal vacatures: van juridisch medewerker tot schoonmaak medewerker. Daardoor is er altijd de baan of kandidaat die aansluit bij jouw wensen. Htr-werkt uitzend- en recruitmentbureau.

Roberto

Founder / algemeen directeur

De linking pin zijn voor ons energieke team, de opdrachtgever en onze kandidaten is waarvoor ik mij dagelijks met veel plezier inzet. Samenwerken tot we komen tot het gewenste resultaat – dat zorgt voor een grote drive.

toni

Founder / commercieel directeur

Met een sociaal maatschappelijke insteek ondernemen om mooie banen te vinden voor onze kandidaten en hiermee onze opdrachtgevers te mogen bedienen… daar word ik iedere keer weer vrolijk van.

ons team is er voor jou

Bij htr-werkt heb je altijd je eigen contactpersoon, Monique, Louise of Cecyl. Altijd direct contact, duidelijkheid en persoonlijk! 

Louise

Recruiter

“Wat mijn werk als recruiter zo leuk maakt, is de persoonlijke aandacht die ik kan geven aan mijn kandidaten en opdrachtgevers. De zoektocht naar een nieuwe baan is voor een ieder op zijn of haar manier spannend. Dat ik daarbij mag helpen vind ik onwijs gaaf!” 

MONIQUE

Recruiter

“Het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten op een manier die voordelig is voor beide partijen en het omgaan met verschillende doelgroepen maakt mijn werk erg uitdagend en interessant.”

 

CEcyl

Recruiter

“Het helpen met de juiste keuze maken zodat de kandidaat zich fijn voelt bij hun werkgever vind ik  super tof om daar onderdeel van te mogen zijn. Evenals het assisteren van opdrachtgevers bij de werving van personeel”.