Over HTR-WERKT

We zijn begonnen met een passie voor mensen en een hart voor ondernemen. Deze combinatie is het fundament voor htr-werkt… en óf het werkt! Wij, Roberto en Toni, kennen elkaar door en door en hebben een persoonlijke band met onze vakmensen en onze opdrachtgevers. Dankzij deze persoonlijke connecties weten we precies welke experts wij kunnen verbinden aan bedrijven. Elke match is uniek en daar ligt onze kracht. Wij beschikken over een breed aantal vacatures: van juridisch medewerker tot schoonmaak medewerker. Daardoor is er altijd de baan of kandidaat die aansluit bij jouw wensen. Htr-werkt uitzend- en recruitmentbureau.

Roberto

Founder / algemeen directeur

De linking pin zijn voor ons energieke team, de opdrachtgever en onze kandidaten is waarvoor ik mij dagelijks met veel plezier inzet. Samenwerken tot we komen tot het gewenste resultaat – dat zorgt voor een grote drive.

toni

Founder / commercieel directeur

Met een sociaal maatschappelijke insteek ondernemen om mooie banen te vinden voor onze kandidaten en hiermee onze opdrachtgevers te mogen bedienen… daar word ik iedere keer weer vrolijk van.

ons team is er voor jou

Bij htr-werkt heb je altijd je eigen contactpersoon, Monique of Louise. Altijd direct contact, duidelijkheid en persoonlijk! Dennis wordt vanaf september onze marketing / communicatie manager en wordt verantwoordelijk voor alle (online) uitingen.

MONIQUE

Intercedente / recruiter

Intercedente Monique

Het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten op een manier die voordelig is voor beide partijen en het omgaan met verschillende doelgroepen maakt mijn werk erg uitdagend en interessant.

Louise

Intercedente / recruiter

Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat bij de behoeftes van de klant, is voor mij van belang. Luisteren doe ik graag om zo de juiste match te vinden. Hiermee hoop ik echt het verschil te kunnen maken. 

JOIN THE HTR-TEAM

Commercieel medewerker

Vacature Intercedente Arnhem

Do you want to rock with the best? Solliciteren dan! 
htr-werkt, omdat we samenwerken en elkaar helpen ontwikkelen zodat we onze dromen waar kunnen maken. Jouw succes is ons succes en andersom. 

Klik op de knop en solliciteer direct!