Over HTR-WERKT

We zijn begonnen met een passie voor mensen en een hart voor ondernemen. Deze combinatie is het fundament voor htr-werkt… en óf het werkt! Wij, Roberto en Toni, kennen elkaar door en door en hebben een persoonlijke band met onze vakmensen en onze werkgevers. Dankzij deze persoonlijke connecties weten we precies welke experts wij kunnen verbinden aan bedrijven. Elke match is uniek en daar ligt onze kracht. Wij beschikken over een breed aantal vacatures: van juridisch medewerker tot schoonmaak medewerker. Daardoor is er altijd de baan of kandidaat die aansluit bij jouw wensen.

Roberto

Founder / algemeen directeur

De linking pin zijn voor ons energieke team, de opdrachtgever en onze kandidaten is waarvoor ik mij dagelijks met veel plezier inzet. Samenwerken tot we komen tot het gewenste resultaat – dat zorgt voor een grote drive.

toni

Founder / commercieel directeur

Met een sociaal maatschappelijke insteek ondernemen om mooie banen te vinden voor onze kandidaten en hiermee onze opdrachtgevers te mogen bedienen… daar word ik iedere keer weer vrolijk van.

ons team is er voor jou

Bij htr-werkt heb je altijd je eigen contactpersoon, Barbara, Linn of Monique. Altijd direct contact, duidelijkheid en persoonlijk! Daisy is onze marketing / communicatie manager en is verantwoordelijk voor alle (online) uitingen. 

Barbara

Intercedente / recruiter

Intercedente Barbara

Het begeleiden van kandidaten, uitzendkrachten en jongeren om hun doel te bereiken geeft mij veel energie. Het omgaan met verschillende doelgroepen maakt mijn werk erg uitdagend en interessant.

Linn

Intercedente / recruiter

Intercedente Linn

In een commerciële omgeving een positieve impact kunnen maken op het leven van werkzoekenden, dat is mijn passie! Samen met werkzoekenden ontdekken waar hun passie ligt om ze vervolgens te matchen aan hun droombaan is waar ik blij van word.

Monique

Intercedente / recruiter

Intercedente Monique

Het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten op een manier die voordelig is voor beide partijen. No-nonsense, respectvol en snel.

DAISY

Marketing & communicatie

Marketing Communicatie Daisy

Door middel van beeld, storytelling en enthousiasme ben ik dagelijks bezig om onze opdrachtgevers te matchen met de perfecte kandidaten. Door de persoonlijke aanpak van htr-werkt kan ik mijn creatieve hart kwijt in mijn werk.