We zijn er voor werkgevers

Met de arbeidsmarkt die onder hoogspanning staat, is de juiste kandidaat vinden een fulltime job geworden. Wij helpen je graag. Maak jij de toekomstplannen? Regelen wij de juiste mensen!

Waarom wij het resultaat bereiken dat jij voor ogen hebt.

 

#1. Jouw wens staat centraal

htr-werkt is er voor bevlogen ondernemers zoals jij. We zijn direct, open en eerlijk. Bovendien kennen we onze relaties persoonlijk. Het resultaat? We weten precies welke vakmensen we aan welk bedrijf moeten koppelen voor de perfecte match. Wat vind jij belangrijk in een werknemer? Naar welk talent ben jij op zoek? Vertel het ons en htr-werkt doet de rest.

 

#2. Breed netwerk

Wij vinden dat een netwerk draait om het delen met elkaar. Een betrouwbare, sterke band met onze relaties is een must. htr-werkt beschikt over een zeer grote talentpool en het netwerk biedt jou als werkgever de toegang tot een geschikte werknemer in jouw branche. Ervaar zelf de kracht van een sterk, persoonlijk netwerk. Ons htr-netwerk. 

 

#3. De locatie voor vacatures

Dankzij ons grote netwerk, zijn wij dé locatie voor alle vacatures en weten kandidaten ons te vinden & wij hen. Relatie en resultaat gedreven resulteert in het matchen van de juiste kandidaten. Zo ontzorgen we jou en bespaar je enorm veel tijd.

#4. Extreem laag tarief

Onze ervaren recruiters hebben inmiddels flink wat plaatsingen op de teller. Toch zijn wij nog steeds (één van) de goedkoopste werving en selectie bureaus van Nederland.

Wij matchen de perfecte kandidaat voor een super scherp tarief.

Profiteer van onze extreem lage werving en selectie tarieven:

Indien een kandidaat dusdanig bevalt en direct overgenomen wordt, dan hanteren wij een vergoeding op basis van het niveau van de vacature:

(V)MBO niveau             € 3.600,-

HBO niveau                   € 4.800,-

Universitair niveau      € 6.400,-

Bovenstaande bedragen worden 50% bij aanvang dienstverband en 50% na voltooiing van de proeftijd gefactureerd. Op basis van 32 uur per week, excl. BTW.

Als er wordt gekozen om een kandidaat eerst een aantal maanden op uitzendbasis aan te nemen, dan wordt de vergoeding pro rato verlaagd (voorbeeld overname (V)MBO-niveau kandidaat na 2 maanden, dan is de formule 6 maanden/ € 3.600, – = € 600, – x resterende 4 maanden = € 2.400, -). Na 6 maanden kan de kandidaat kosteloos worden overgenomen.

Wil jij bakken met energie in je bedrijf? Rust in je hoofd? Productiviteit in handen? Neem dan contact met ons op via info@htr-werkt.nl en dan plannen wij graag een afspraak met je in!

VOOR en Door ondernemers zoals jij!