In 6 stappen realiseert Htr-werkt aantoonbaar succes

1. Breed netwerk

Htr-werkt beschikt over een groot en flexibel personeelsbestand en heeft toegang tot een zeer grote student/ talentpool. Het brede netwerk biedt jou als werkgever toegang tot de best passende kandidaten in jouw branche en dus voor jouw vacatures. Ervaar ook de kwaliteit en snelheid van htr-werkt bij het matchen van jouw vacatures, ervaar de kracht van een sterk netwerk.

2. Kwalitatieve plaatsing

Htr-werkt is er om met de juiste dienstverlening jouw organisatie te ondersteunen. Praktisch, doelgericht en altijd met een persoonlijke aanpak. Door een uitmuntende screening van kandidaten maken we aantoonbaar het verschil. Het verschil dat zich uit in meer kwalitatieve plaatsingen sneller bij en voor jou als opdrachtgever. Het voldaan aan alle eisen op wettelijk, cao- en arbo technisch gebied is voor htr-werkt een vanzelfsprekendheid. Een aanpak volledig gericht op een efficiënte(re) organisatie, op hoge mate van tevredenheid- en betrokkenheid voor jou én jouw toekomstige medewerkers.

3. De wens centraal

Htr-werkt neemt de wensen en eisen van zowel werknemer als werkgever als uitgangspunt en staan centraal. Er wordt vol overgave voor gezorgd dat iedere plaatsing hieraan voldoet. Win/win/win betekent dat voor htr-werkt. Zijn er veranderingen tussentijds? Geen probleem! Maak het kenbaar, want het is herkenbaar. Leg het aan ons voor en htr-werkt doet de rest. Jouw wens staat centraal is altijd het uitgangspunt.

4. Waarde toevoegen

Htr-werkt voegt waarde toe aan jouw organisatie. Jouw verwachtingen staan hierin centraal en zijn hierbij het vertrekpunt om de perfecte kandidaat te selecteren, voor te stellen en te plaatsen. Onze kennis en kunde investeren we in het matchen van de best passende kandidaat voor jou. Dat is de basis voor een succesvolle relatie met jou.  

5. Dé locatie voor verbinding

Htr-werkt legt graag de verbinding naar de voor jou meest geschikte kandidaat. Makkelijk, slimmer en flexibel in onze werkwijze verbinden wij op een manier die bijdraagt aan de personeelsbehoefte van jouw organisatie. Onze aanpak leidt tot de verbindende oplossing. Recruitment door passie en inzet voor een korte of lange termijnoplossing maakt dat htr-werkt verbindt.

6. Dé locatie voor vacatures

Htr-werkt bereikt werkende en werkzoekende kandidaten met jouw vacature in onze vacaturebank én via ons netwerk. Htr-werkt zoekt vastberaden en doortastend jouw ideale kandidaat. Data gedreven en een intelligente search resulteert in het bereiken van de juiste kandidaten, op het juiste moment voor jou. Dat is hoe wij het doen.