In 6 stappen brengt htr-werkt je verder in je carrière

1. Jouw wens en proces

Htr-werkt zorgt voor haar werknemers. Wij bieden advies, begeleiding, coaching en de beste kwaliteit die je je maar wensen kan. Wij maken graag tijd voor jou vrij gedurende het arbeidsproces en luisteren doorlopend goed naar jouw wensen en meer. Samen met htr-werkt dus.

2. Duidelijkheid vanaf dag 1

Bij htr-werkt weet je altijd waar je aan toe bent. Wij houden van duidelijk communiceren en komen net als jij onze afspraken na. Jouw baan moet jou tevreden stemmen en vragen moeten snel en goed worden beantwoord.

3. Oprecht en gelijkwaardig

Bij htr-werkt hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zijn toegankelijk, benaderbaar en zorgen voor een laagdrempelige ervaring, zodat jij je ook helemaal bij ons thuis voelt.

4. Voor vertrouwen en zekerheid

Door onze laagdrempeligheid bieden wij een basis voor vertrouwen in onze samenwerking. Dit vertrouwen vertalen we door in onze werkwijze met jou en resulteert in samenspraak met onze opdrachtgever in baanzekerheid als jij je werk doet. Want wij zorgen er samen met jou voor dat onze opdrachtgevers tevreden gestemd zijn over de wijze waarop jij je werk kan verrichten.

5. Dé plek voor vacatures

Onze vacaturebank is uitgebreid en dynamisch in aanbod. Vanuit ons netwerk zijn er ook zoekvragen naar kandidaten die niet direct te vinden zijn in de vacaturebank. Wij zorgen ook voor de verbinding richting ons warme netwerk. Kijk dus ook verder dan onze vacaturebank en zoek pro-actief contact. Dan vinden wij samen jouw ideale baan!

6. Voor jouw nieuwe baan

Htr-werkt brengt werknemers en werkgevers met elkaar in contact. Zo zorgen wij voor een match door op basis van gedegen gesprekken met alle partijen onze screening uitmuntend af te stemmen voor de beste verbinding. Goed voor jou, je potentiële werkgever én htr-werkt. Win/Win/Win dus.